Goede buren

Goede buren!

Met wie delen wij de Goffert? Klik op de foto's.

(copy 4)

Relaxte buren

Die ontspannen heerlijk in de baden van Sanadome. Gevuld met puur, helder en aangenaam warm thermaalwater uit eigen bronnen. Dat maakt Sanadome Hotel & Spa Nijmeegs grootste bron van ontspanning (foto Sanadome).

(copy 4)

Sportieve buren

Dan hebben we het natuurlijk over N.E.C., de voetbalclub die sinds 11 november 1900 bestaat. De club speelt in het Goffertstadion, dat plaats biedt aan 12.500 toeschouwers (foto: Broer van den Boom).

(copy 4)

Kleine buren

Die heeft CWZ aan alle kanten. De kinderen van de Nicolaasschool spelen op de speelplaats en de tuin grenzend aan onze parkeerplaats. Voor de dagopvang komen er veel kleintjes naar de kinderdagverblijven van Nannies en KION (foto: Nicolaasschool).

(copy 5)

Overburen

Al ruim 50 jaar ligt aan aan de overkant van de weg de Pompestichting. Voor mensen met psychiatrische problemen, die TBS kregen opgelegd. De behandeling, zorg en beveiliging binnen de behandelkliniek moeten herhaling van een delict voorkomen. Belangrijk daarbij is de balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor de patiƫnt (foto: Bas van Spankeren).